Grote belangstelling voor sterrenstof?

creatie1Goed, ik sta niet in de ‘Lees en luister top-10‘ van de afgelopen maand, en Ben Hobrink met ‘Moderne wetenschap in de Bijbel‘ wel, op 8,  maar toch een lichtpuntje. De website creatie.info (die van de folder) heeft een pagina met boekrecensies en wat blijkt? De pagina met Sterrenstof-recensies staat op de derde plek met 1024 hits (op het moment van schrijven van deze blog).

Net erboven staat Richard Dawkins met ‘The Selfish Gene’ (1051 hits) en nummer 1 is het boek ‘Wat weten we van Dinosaurussen’ door Duane Gish, 1113 keer bekeken.

Er vanuit gaande dat de bezoekers van creatie.info toch vooral creationisten (aanhangers van scheppingsmodellen) zijn, is dat opvallend. Al neem ik aan dat veel bezoekers van de site zich zullen beperken tot het lezen van de recensies. De site linkt overigens naar de recensies van het RD, het ND en de website scheppingofevolutie.

En, aangezien mijn boek nog niet zo lang uit is als de werken van Dawkins en Gish, is het zeer wel mogelijk dat ik de koppositie ga overnemen. Eat that, Ben Hobrink! (821 hits 😉 )

Please follow and like:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.