Even tussendoor: 11.000 gebruikers in een jaar

sterrenstofEven de statistieken over een jaar opgevraagd. Dik 12.000 gebruikers, 32.000 sessies met 2 page views per sessie. Dat valt zeker niet tegen. En de trend over de laatste maand is stijgend, dus wie weet wat 2016 brengt 🙂 !

Please follow and like:

4 gedachten over “Even tussendoor: 11.000 gebruikers in een jaar”

  1. Rene: heb jij ook zicht op welke landen jouw site bezoeken?
    Mijn blog is 99% in het Nederlands, maar ik zie behalve Nederland, ook landen: Duitsland, Verenigde Staten, Rusland, Frankrijk, Oekraïne, België, Panama, Ierland, Verenigd Koninkrijk.
    waardoor ik vermoed dat het om spam gaat dat als visitors telt. Ik heb een aantal weken meer bezoekers uit Rusland gehad dan uit Nederland. Dat kunnen geen echte bezoekers zijn.

  2. Valt wel mee, geloof ik. VS scoort 448, Rusland scoort 139 sessies, India 49. Alles wat in mijn spamfilter terechtkomt telt volgens mij niet mee, dan zouden de bezoekersaantallen veel hoger moeten zijn 😉

  3. Gefeliciteerd! Leuk dat dit blog al zo lang online is. Ik kijk regelmatig om de verschillende artikelen te lezen en discussies te volgen. Interessant en leerzaam. En er zijn al behoorlijk wat onderwerpen gepasseerd de laatste jaren. Ga vooral zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.