Lezing, debat, workshop

coiver2Sterrenstof komt naar je toe deze hefst! Nou ja, een hele drukke agenda is het ook weer niet, maar toch. Donderdag 8 oktober zal ik een lezing houden in de protestantse wijkgemeente Camminghaburen te Leeuwarden. Zie onder ‘vorming en toerusting’.

En op 17 oktober ben ik op het Lees & Luister festival in Ede, waar ik eind van de middag in debat zal gaan met Hans Hoogerduijn, een jongeaarde creationist die ik een poos geleden in Zwolle heb ontmoet, bij ‘Darwin in de kerk’. Het Lees & Luister festival is de opvolger van de Lees & Luisterbeurs die daarvoor weer de BCB-beurs heette – de beurs van de christelijke boekhandels

En op 30 december draai ik een ‘workshop’ met als titel ‘En Go.d beschikte een worm’ op de HGJB Kerstconferentie, die in het teken van het Bijbelboek Jona staat. De titel klinkt misschien bekend, maar ik ga er een eigen invulling aan geven, natuurlijk!

Please follow and like:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.