Lezing Zwolle: oud en nieuw

congreslogo2Op 13 februari vindt in Zwolle het vervolg op ‘Darwin in de kerk‘ plaats. Begin 2009 was daar een heel leuke bijeenkomst waar verschillende standpunten over schepping en evolutie klonken, in een zeer goede sfeer. Daar heb ik eerder over geblogd.

Toen ik de website vandaag even bezocht, zag ik tot mijn verrassing dat de lezingen van die dag inmiddels op YouTube staan. En dit keer is zelfs mijn lezing erbij! (Eerder bleek bij Hete Hangijzers juist mijn bijdrage niet te zijn opgenomen, vandaar de opwinding.) Ik weet nog niet precies wat er op 13 februari gaat gebeuren. Peter Borger is in ieder geval van de partij. Een mooie gelegenheid om nog even af te kicken van het Darwinjaar.

Please follow and like:

2 gedachten over “Lezing Zwolle: oud en nieuw”

  1. René,

    “Fighting Corals”, die je kwijt was, blijken terug te kunnen worden gevonden:
    >>>> David Attenborough’s description of fighting corals. They come out at night and fight for territory too. You can seem some incredible video of corals fighting in Attenborough’s ocean series titled “Blue Planet.” <<<<
    Wie weet kennen ze -zonder het te weten- het begin van moraal ?

    Roeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.