LEZINGEN

Met enige regelmaat geef ik lezingen over geloof en wetenschap. Dat kan voor jongeren of ouderen zijn, doorgaans kerkelijk maar ook voor andere groepen. Mijn eigen achtergrond is evangelisch.

Hoewel ik veel over schepping en evolutie spreek, is het thema ‘geloof en wetenschap’ natuurlijk veel breder. Onderwerpen die ik zelf boeiend vindt zijn gentechnologie, human enhancement, embryo-onderzoek, milieu en klimaat, en astronomie. Maar als wetenschapsjournalist ben ik goed ingevoerd in allerlei onderwerpen.

Zoekt u een spreker op het terrein van geloof en wetenschap, neem dan gerust contact op om te bespreken wat er mogelijk is.

3 gedachten over “LEZINGEN”

  1. Inderdaad een boeiend onderwerp, astronomie 😉

    Ik hoop dat je binnenkort weer zonder al die (helaas nodige) beperkingen lezingen kunt geven. Mijn laatste was ook al weer meer dan twee jaar geleden … (niet via zoom of zo, bedoel ik dan).

  2. Ik heb de afgelopen 2 jaar volgens mij één keer een gastles (voor m’n RUG werk) in het echt gegeven. Verder wat online lessen en lezingen. Niet leuk, al is het heel prettig dat het mogelijk is.

  3. Een interessante lezing zou deze titel kunnen dragen: is mijn achtergrond evangelisch omdat ik er over na heb gedacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

schepping, ontwerp en evolutie

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial