Nogmaals Terry Mortenson

mortensonrd1In het Reformatorisch Dagblad een interview met Terry Mortenson. Hij krijgt dit keer wat kritische vragen van de journalist. Zijn antwoorden klinken ook iets genuanceerder. En – hoewel ik bijles zal krijgen – kan ik als Theïstisch Evolutionist wel degelijk naar de hemel.

Nu ben ik wel zo realistisch om te erkennen dat ik lang niet alles goed zal hebben, waar het mijn theologie betreft, dus ik zal er geen enkel probleem mee hebben om naast Terry in de bankjes te zitten als het zo ver is…

Please follow and like:

6 gedachten over “Nogmaals Terry Mortenson”

 1. Mortenson: “Als een docent evolutionistische opvattingen huldigt op een seminarie, zal ik er alles aan doen dat hij vertrekt, want we hebben te streven naar een gezonde theologie.”

  Dan houdt het voor mij wel een beetje op met deze meneer.

 2. “Als een docent evolutionistische opvattingen huldigt op een seminarie, zal ik er alles aan doen dat hij vertrekt, want we hebben te streven naar een gezonde theologie.”
  Er is een film geheten Expelled gemaakt waarin IDers of zo zich beweerden dat ze vanwege hun opvattingen moeite hadden op het werk. Dat heeft Expelled niet echt hard kunnen maken.

  Dit is ook wat vreemd:”Wij zeggen hier bij AnswersInGenesis: Je hoeft niet in zes letterlijke dagen te geloven om een christen te zijn.”
  Ken Ham werd verteld dat hij toch niet welkom was als spreker op een home-schooling samenkomst, omdat hij te veel kritiek had op anderen. http://toddcwood.blogspot.com/2011/03/more-on-aig-homeschool-convention-story.html
  http://toddcwood.blogspot.com/2011/03/aig-kicked-out-of-homeschool.html
  http://www.answersingenesis.org/articles/2011/03/22/kicked-out-homeschool-conferences

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.