Weer een recensie

coiver1Vandaag stuitte ik op een recensie van ‘Gevormd uit sterrenstof’, bij boekhandel Westerhof uit Zwolle en Nijverdal, door ds. Jenno Sijtsma. Ik ken hem niet, maar ontdekte via Google dat hij veel boeken recenseert. Sijtsma is positief over het boek en vooral met de slotzin ben ik tevreden: “Het mag gezegd, het boek haalt veel overhoop dat de lezer aan het denken zet en dat is op zich goed voor een eigen standpuntbepaling in deze belangrijke zaak.

Sijtsma wijst erop dat ik het werk van de “grote geleerde Ervin Laszlo” niet ken. Dat klopt helemaal. Geen idee, maar ja, een mens kan niet alles lezen wat er geschreven is.

Please follow and like:

4 gedachten over “Weer een recensie”

  1. Laszlo is geen grote geleerde, maar een New Age-figuur die veel over nulpunt-energie etc. heeft gepubliceerd. Ooit een lid van de Club van Rome, daarna een pionier van de systeemtheorie is Laszlo nu helemaal op drift… Dat je zijn werk niet kent, is dus niet erg.

  2. Neem Deepak Chopra en voeg er wat gewauwel over macro-quantum systems (in casu, wij) die de al-verbondenheid van sjamanen en Michelangelo’s verloren zijn door de ‘westerse’ wetenschap die onze links-rechts connecties ondergraven hebben aan toe en je hebt Laszlo. “..quantum.consciousness that creates entangled quantum holograms in our quantum-resonance decoding brains through macroscopic wave-functions in the nearly-infinite virtual energy domain that fills cosmic space..” Zoiets. Denk niet dat je veel gemist hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.