Gastoptreden in Wetenschap 101

Kennen jullie Wetenschap 101 al? Leuke site met korte, eenvoudige filmpjes over wetenschap. Onlangs meldde Bruno van Waijenburg (oud studentredacteur van de Universiteitskrant, maar daar is hij inmiddels overheen gegroeid) dat de 101e Facebook-liker van Wetenschap 101 ter gelegenheid van het 101e filmpje een gastrol zou krijgen in een toekomstige productie. En laat de teller nou op 100 staan toen ik even keek.

Vandaag verscheen het filmpje waarin ik mocht optreden. Nou ja, mijn hoofd dan. Dat wordt gekookt….

Enfin, ik heb deze site niet voor deze gastrol geliked (wat een woord!), maar omdat ik het een sympathieke, leuke site vind. Oprichters zijn (voor zover ik weet) Govert Schilling en Ionica Smeets. Maar er doen nog meer mensen mee. Bruno maakt animatie-filmpjes, jammer dat we dit talent niet kenden toen hij voor de UK werkte.

Beleefd aanbevelend dus.

Please follow and like:

Een gedachte over “Gastoptreden in Wetenschap 101”

  1. Je bent een echte wetenschapper, René, iemand die altijd al zijn hoofd gebruikt voor de wetenschap en het nu zelfs beschikbaar stelt voor de wetenschap! En daar bij zwarte gaten en hitte van een temperatuur, die je niet eens meer uit kunt spreken trotseert. Dat is nu echte liefde voor het vak. Bravo! Och waren alle wetenschappers van dit kaliber….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.