Steenkool en C14

steenkool-150x1501Ik keek net even bij Answers in Genesis, om te zien of zij al een reactie hebben op de ontdekking van de Denisovan-mens. Merkwaardig, overigens, dat dit bericht zo weinig aandacht heeft gekregen. Ik vond voorlopig alleen een reactie van Todd Wood. Maar google toont weinig treffers in Nederlandse media.

Enfin, terug naar AiG. Daar vond ik namelijk wel een bijdrage over koolstof-14 in diamanten en steenkool en in oude fossielen. Een herplaatste bijdrage, volgens mij. Als AiG die C14 mythe mag herplaatsen, verwijs ik nog maar eens naar mijn stuk hierover.

Ik heb uitgebreid gesproken met Hans van der Plicht van het C14 lab in Groningen (de techniek is hier deels uitgevonden). De beweringen van AiG – veelvuldig overgenomen door andere organisaties – kloppen gewoon niet.

Wie twijfelt, lees mijn stuk nog maar eens.

Please follow and like:

Een gedachte over “Steenkool en C14”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.