Update: R-evolutie en Sterrenstof

Sinds de vorige post heb ik mailcontact gehad met Mart Jan Paul, hij had zich inderdaad gebaseerd op interviews die ik had gegeven en andere informatie van internet, waaronder het nawoord van mijn boek. Hij zal een en ander rechtzetten. En ik ben benieuwd wat hij van het boek vindt.
Vandaag staat er trouwens een artikel van Paul in het Nederlands Dagblad (zonder verwijzingen naar mijn boek), naast een kort verslag van de studiedag in Drachten.

Ook in het ND, een column over schepping en evolutie van dr. G.C. den Hertog, hoogleraar systematische theologie aan de Theologische Universiteit van de Christelijke Gereformeerde Kerken te Apeldoorn.

Update van de update: een reactie op Paul in het ND, geschreven door Pieter Gorissen.

Please follow and like:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.