Even geduld a.u.b.

Mijn vingers jeukten de laatste weken regelmatig, en ik wil heel snel iets schrijven over het verschil tussen ‘schriftgezag’ en ‘hermeneutische visie’, maar ik zit met een grote deadline. Een boekje voor jongerengroepen dat ik voor uitgeverij Jongbloed schrijf, waarin zes onderwerpen zijn uitgewerkt voor bespreking op jeugdgroepen. Leuke thema’s, veelal op het snijvlak van geloof en wetenschap. Doel is de jongeren aan het denken te zetten. Maar het moet af, nog één hoofdstuk te gaan en dan wat redactierondes.

Ik hoop er snel doorheen te zijn. En voor wie mij live wil zien ‘optreden’ en een jaar of 12 is, kom vooral naar de Jente-dag op 20 juni, waar ik samen met Corien van Oranje iets ga doen. Met dino’s schijnt, maar dat hadden ze mij niet verteld. En o ja, ik sta er als stand in voor Cees Dekker 😉

Please follow and like:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.