Op naar Grand Rapids

ecf_header_newZo. Jongerenboek afgerond voor uitgeverij Jongbloed (zes avondprogramma’s over geloof en wetenschap, met onder meer schepping/evolutie, brein/vrije wil en geschiedenis van de Bijbel). Verschijnt deze zomer.
Afspraken gemaakt voor het geven van een cursus Test of Faith (over geloof en wetenschap) in Zwolle. In 2016. Najaar. Maar najaar 2015 al een ‘teaser’ lezing.
Kinderboek over schepping/evolutie voor uitgeverij Jongbloed gecorrigeerd (auteur is Corien Oranje).

En nu bijna klaar om af te reizen naar Grand Rapids, om ForumC te vertegenwoordigen op de Evolution & Christian Faith conferentie. Dit is een subsidieprogramma waar ook ForumC een bedrag van heeft gekregen, ik zal er een poster presenteren met (globaal) de lessen die ik leerde van vijf jaar Darwindebat. En natuurlijk een heleboel interessante mensen spreken, bloggers die ik alleen via internet ken, maar ook Mary Schweitzer, die een aantal jaren geleden zacht weefsel in dino-fossielen vond.

Het programma is te zien op de site van de conferentie.

Een verslag verschijnt in het ND en op geloofenwetenschap.nl.

Bovenstaand lijstje (waarop de afgelaste Jentedag ontbreekt, waar ik een programma met proefjes voor had bedacht) verklaart een beetje de blogstilte hier. Heel veel schrijf/corrigeer/denkwerk en tsja, betalende opdrachten gaan voor bloggen.

De ECF conferentie is uitverkocht, maar er zijn nog wel tickets voor de live stream verbinding!

Please follow and like:

3 gedachten over “Op naar Grand Rapids”

  1. En wat staat er precies op die poster? Hetzelfde als in de blog waar je naar verwijst?

  2. @Student, de strekking is hetzelde, maar het is een poster. Dus kort. En ik mag ernaast staan om het toe te lichten. En wat verwijzingen naar ForumC, niet alleen mijn persoonlijke verhaal.

  3. Rene

    Grand Rapids , Michigan , het gebied waar Abraham Kuyper bekender is dan in Nederland (volgens het programma de ijzeren eeuw). Had misschien wel in de rede gelegen om ook een sessie te wijden aan zijn visie op geloof en wetenschap. Ik ben geen kenner van Kuyper , maar met wat ik van hem gelezen heb , heb ik de indruk dat ik met zijn visie meer kan dan met die van Collins en Falk .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.