Nog een (wat oudere) recensie

tdcbutEen blog bijhouden en de vakantie van je afschudden zijn twee elkaar uitsluitende bezigheden, zo lijkt het wel. Daarom een verwijzing naar Facebook, waar ik een hele serie interessante links op heb staan (recent Richard Dawkins en het monster van Loch Ness – niet in één bericht, overigens). En een linkje naar een recensie van ‘Gevormd uit sterrenstof’ in Gamma, het blad van (de vereninging?) Teilhard de Chardin.

Hoewel ik De Chardin maar zeer spaarzaam noem, en bovendien niet ontzettend positief, is de recensent toch enthousiast over m’n boek en beveelt het aan als ‘Echt Leerzaam’.

Please follow and like:

2 gedachten over “Nog een (wat oudere) recensie”

  1. Facebook is leuk, maar je hebt er alleen toegang toe als je een account hebt aangemaakt… Affijn, ik heb al meer uitnodigingen ontvangen, dus ik zal een account aanmaken. Het is allemaal amper nog te overzien, Hyves, MSN, Facebook – je kunt daar hele dagen mee vullen…

  2. Ik heb mijn Facebook account destijds aangemaakt om contactgegevens te krijgen van iemand die ik voor m’n werk wilde interviewen. Rond de lancering van m’n boek heb ik wat op de account gezet. Ik kom nu wel mensen tegen die ik meer dan tien jaar of langer niet gezien heb…
    Het handige van Facebook is het direct bookmarken van leuke/interessante stukken. Maar als die functie op deze blog zou zitten, denk ik niet dat ik veel zou ‘facebooken’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.